Schoonheidsspecialiste Drunen

Als schoonheidsspecialiste in de regio Drunen vind ik het belangrijk dat iedere cliënt met een goed gevoel onze salon binnenstapt en weer verlaat. Wij stellen alles in het werk om jou te laten stralen. Wie zich goed voelt over zijn of haar uiterlijk, staat zelfverzekerd in het dagelijks leven. Daarom streven we altijd naar de beste versie van jezelf. Je kunt een huidprobleem ervaren of simpelweg in de watten willen worden gelegd in onze salon. Beide opties zijn mogelijk. Als schoonheidsspecialist uit Waalwijk beschik ik in ieder geval over jarenlange ervaring in het oplossen van huidproblemen. Het mooie daarvan is dat je direct resultaat ziet.

Verbeteren van je huidconditie

Je huid is continu aan veranderingen onderhevig. Dat heeft alles te maken met de wisseling van seizoenen, eventuele medicijnen die je gebruikt, voeding en stress. Als schoonheidsspecialiste in regio Drunen zie ik dit dagelijks. Het is mijn streven cliënten hierbij zo goed mogelijk te helpen. Daarvoor kijk ik naar de conditie van je huid en niet naar het type. We willen achterhalen waar jouw huid op een specifiek moment behoefte aan heeft. Met de hulp van geavanceerde apparatuur kunnen we jouw huid verbeteren. Daarvoor geven we je ook adviezen mee. Mogelijk wil je de veroudering van de huid tegengaan of de verslapping ervan. Andere voorbeelden zijn grove poriën, pigmentvlekken of een vette huid.

Verschillende behandelingen mogelijk

Zoek je een schoonheidsspecialiste in de omgeving van Drunen die net een stapje verder gaat dan een standaard gezichtsbehandeling? Informeer dan eens bij ons naar de mogelijkheden. Behalve behandelingen voor de huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en nagelbehandelingen. Met de ontharingsbehandelingen zijn ingegroeide haartjes op oksels, bikinilijn of rug verleden tijd. Het apparaat waarmee we werken, maakt gebruik van pigment in het haar. Kies je voor een nagelbehandeling, dan mag je rekenen op prachtige nagels waar je twee tot drie weken plezier van hebt.

Vrijblijvend intakegesprek

Wat je vraag of wens ook is, samen bepalen we de behandeling die het beste bij jou past en bij datgene dat jij wilt bereiken. Wil je een huidprobleem met ons bespreken, kom dan eens langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Als je wilt, krijg je meteen een huidscan en een proefbehandeling. Zoek je een schoonheidsspecialist uit Kaatsheuvel of omstreken, dan staan we voor je klaar. Samen kijken we wat het mooiste is voor jouw huid, zonder dat je uit een menukaart hoeft te kiezen. Via de optie ‘Afspraak maken’ kun je mij als schoonheidsspecialiste uit de regio Drunen laten weten wanneer je naar ons toe wilt komen. Wil je liever meteen een afspraak inplannen? Dan kun je ons bereiken op 06 28 82 86 09 of mailen via waalwijk@carme.nl.