Schoonheidsspecialist Waalwijk

Mijn naam is Ingeborg Meppelder en ik werk als schoonheidsspecialist in Waalwijk. Ervaar je een huidprobleem en zie je dit graag opgelost? In mijn praktijk bekijk ik waar het probleem vandaan komt zodat we aan een concrete oplossing kunnen werken. Het voornaamste uitgangspunt is dat je weer straalt en met een onbezorgde blik het dagelijks leven tegemoet treedt. Een goed gevoel over jezelf is de basis van alles. Voor zowel huidverbetering als huidverjonging biedt mijn schoonheidssalon in Waalwijk verschillende behandelingen. Samen kijken we waar je het meest profijt van hebt. We vinden altijd de oorzaak van het probleem en lossen die samen op.

Huidconditie

Als schoonheidsspecialist in Waalwijk beschik ik over een moderne en sfeervolle kliniek. Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen als ze binnenkomen bij Carmé skin clinic. Het mooie van huidverbetering is dat je direct resultaat ziet. Hiervoor bestaan verschillende behandelingen, waarbij we kijken naar jouw huidconditie. Je huid is namelijk continu aan veranderingen onderhevig. Dat komt bijvoorbeeld door de wisselende seizoenen, hormonale veranderingen en stress. We achterhalen waar jouw huid behoefte aan heeft en kiezen daarom niet voor een standaard behandeling. In onze schoonheidssalon in de regio Drunen is altijd sprake van maatwerk.

Aanvullende behandelingen

Behalve huidbehandelingen ben ik als schoonheidsspecialist in Waalwijk gespecialiseerd in definitief ontharen en nagel behandelingen. Denk je eens in wat een verademing het zal zijn om niet meer te hoeven scheren of waxen. Ingegroeide haartjes op je oksels, je bikinilijn of je rug zijn straks verleden tijd. In onze salon maken we hiervoor gebruik van een ontharingsmethode die werkt op basis van een puls van licht. Voor de geleiding van de warmte maakt het apparaat gebruik van pigment in het haar.

Behandelplan

Afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden, stellen we een behandelplan op. Als schoonheidsspecialist in Waalwijk ga ik net een stapje verder dan de reguliere gezichtsbehandelingen. Hier kies je niet uit een menukaart, maar krijg je een intakegesprek, een huidscan en een proefbehandeling. Voor ons is dat de normaalste zaak van de wereld. Alles geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Het belangrijkste uitgangspunt is dat je weer goed in je vel zit. Daar dragen wij met onze behandelingen graag een steentje aan bij. Via de website kun je eenvoudig een afspraak maken. Daarna neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Bij het maken van een afspraak kun je alvast een voorkeursdatum of dag opgeven, dan houden we daar graag rekening mee. Uiteraard mag je ook altijd even bellen naar 06 28 82 86 09 of een mail sturen via waalwijk@carme.nl.