Schoonheidsspecialist Kaatsheuvel

In Carmé skin clinic vind je een schoonscheidsspecialist uit de regio Kaatsheuvel waar aandacht voor jou centraal staat. Ervaar je een probleem met je huid, dan gaan we er samen voor zorgen dat jij weer gaat stralen. Zelfverzekerd zijn over je huid, voel je ook in het dagelijks leven. Je durft situaties met vertrouwen tegemoet te treden. Schakel je onze hulp in, dan krijg je vrijblijvend een intakegesprek, een huidscan en een proefbehandeling. Wij kijken wat het beste werkt voor jouw huid, zonder dat je uit een menukaart hoeft te kiezen. Iedere huid is uniek en daarom stellen we altijd een behandeling op maat samen.

Huidverbetering

Wie een schoonheidssalon in Waalwijk zoekt, kan simpelweg in de watten worden gelegd of ook direct met een behandelplan voor de huid starten. Beide opties zijn mogelijk. De behandelingen die wij aanbieden, leiden tot huidverbetering en huidverjonging. Al sinds 1994 lossen we huidproblemen op. Het mooie van huidverbetering is ook dat je direct resultaat ziet. Als schoonheidsspecialist uit de regio Kaatsheuvel weet ik als geen ander dat niet het huidtype het uitgangspunt moet zijn, maar de conditie van de huid. Die verandert namelijk continu door de wisseling van seizoenen, medicijngebruik en voeding. Daarom kijken we bij iedere behandeling opnieuw naar de huidconditie. We willen weten waar die behoefte op een specifiek moment behoefte aan heeft. We werken met diverse merken en hebben daardoor altijd een oplossing die bij jou past.

Ontharen en nagelbehandelingen

In mijn beroep als schoonheidsspecialist uit omgeving Kaatsheuvel werk ik niet alleen aan de verbetering van de huid, maar ben ik ook gespecialiseerd in definitief ontharen en in nagelbehandelingen. Met de keuze voor definitief ontharen, heb je nooit meer last van ingegroeide haartjes in je oksels of je bikinilijn. We maken hiervoor gebruik van een ontharingsmethode waarbij het haarzakje vernietigd wordt en er geen haartje meer kan teruggroeien. Cliënten worden ook enthousiast van de nagelbehandelingen die wij als nagelspecialist in Waalwijk uitvoeren. Hiervan hebben ze twee tot drie weken plezier. We gebruiken hiervoor gellak, waarbij het net lijkt of je gelnagels hebt.

Afspraak maken

Wil je onze manier van werken eens ervaren? Maak dan vrijblijvend een afspraak via de optie ‘Afspraak maken’. We beschikken over een moderne en sfeervolle kliniek, waar we je graag verwelkomen. Met mij als schoonheidsspecialist uit de regio Kaatsheuvel ga je werken aan het tegengaan van bijvoorbeeld huidverslapping, huidveroudering, acné of eczeem. Wij zien jouw huid als ons visitekaartje. Daarbij staat niet alleen huidverbetering centraal, ook de ontspanning. We verwelkomen je graag. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 06 28 82 86 09 of per mail via waalwijk@carme.nl.