Schoonheidssalon Waalwijk

In onze schoonheidssalon in Waalwijk krijg je een warm welkom. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt binnen onze salon. Daarom leggen we je graag in de watten en luisteren we naar je verhaal. Op het moment dat je je niet prettig voelt bij de conditie van je huid, kan dat zijn weerslag hebben. We doen er daarom alles aan hier verandering in aan te brengen. We bieden meer dan alleen een standaard schoonheidsbehandeling. We starten met een uitgebreid intakegesprek, een huidscan en een proefbehandeling. Tijdens die proefbehandeling stellen we je huidconditie vast.

Honderd procent maatwerk

We kijken bewust niet naar het huidtype, maar vooral naar de huidconditie. In onze schoonheidssalon in Waalwijk weten we dat de huid continu verandert door het wisselen van de seizoenen, hormonale veranderingen en voeding. Dat zien we dagelijks bij onze cliënten. Het is daarom belangrijk om vast te stellen waar je huid op welk moment behoefte aan heeft. Verwacht geen standaard behandeling, maar honderd procent maatwerk in onze beautysalon in Waalwijk. Na de behandeling geven we je concrete adviezen zodat jij precies weet hoe je je huid het beste kunt verzorgen.

Andere schoonheidsbehandelingen

Behalve voor behandelingen ter verbetering van je huid, kun je in onze schoonheidssalon in Waalwijk ook terecht voor je nagels en voor definitief ontharen. Bij definitief ontharen heb je op termijn geen last meer van ingegroeide haartjes op oksels en bikinilijn. De ontharingsmethode werkt op basis van een puls van licht. Iedere puls zorgt voor warmte in de haarzakjes, waarop het haarzakje wordt vernietigd en er geen haartje kan terug groeien. Samen stellen we de behandeling vast die het beste aansluit op jouw persoonlijke situatie. Als schoonheidsspecialist in Waalwijk vind ik het belangrijk dat cliënten met een goed gevoel terugkijken op hun behandeling en weer stralend door het leven gaan.

Direct resultaat

Jouw tevredenheid over je uiterlijk heeft ook zijn weerslag op je mentale gezondheid. Het mooie van huidverbetering is dat je direct resultaat ziet. Vanuit onze schoonheidssalon in Waalwijk gaan we samenwerken aan de verbetering van de conditie van je huid. Voor iedereen hebben wij een passende behandeling. Of het nu gaat om het verbeteren van de conditie van je huid, definitief ontharen of een nagelbehandeling. Via deze website kun je alvast contact met ons opnemen voor meer informatie. Ook kun je een afspraak maken, waarbij je een voorkeur voor een dag en tijdstip kunt opgeven. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard mag je ook altijd bellen naar 06 28 82 86 09 of een mail sturen via waalwijk@carme.nl om een afspraak te maken.