Schoonheidssalon Drunen

In onze schoonheidssalon in de regio Drunen kijken we samen met jou naar het huidprobleem dat je ervaart. Of misschien heb je niet direct een huidprobleem, maar wil je wel de algehele conditie van je huid verbeteren. Wie tevreden is over zijn of haar huid, straalt dat uit naar de buitenwereld. Die tevredenheid werkt ook door in je algehele zelfvertrouwen. Bij Carmé skin clinic begeleiden we je naar een stralende huid. Daarvoor krijg je bij ons –geheel vrijblijvend– een intakegesprek waarbij we uitgebreid de tijd voor je nemen. Ook doen we een huidscan en krijg je een proefbehandeling waarbij we jouw huidconditie bepalen. Je huidtype zegt namelijk niet zoveel, de conditie van je huid des te meer.

Verschillende soorten behandelingen

De conditie van je huid hangt af van verschillende factoren. Denk daarbij aan de veranderingen van de seizoenen, stress en medicijngebruik. Daarom kijken we bij welke behandeling jouw huid het meeste baat heeft. Naast de behandelingen voor de verbetering van je huid, bieden we als schoonheidssalon uit de omgeving van Drunen verschillende andere behandelingen aan. Zo kunnen we definitief ontharen in de salon in Waalwijk en je voorzien van een fijne nagelbehandeling.

Ontharen en gelnagels

Bij het definitief ontharen maken we in onze schoonheidssalon in regio Drunen gebruik van een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. Die puls wekt warmte op in de haarzakjes, waardoor de haartjes niet meer terug kunnen groeien. Dat is een fijn vooruitzicht! Je hoeft niet langer op zoek naar ontharingsmiddelen in je badkamer. Als schoonheidsspecialiste uit de regio Drunen mag je ook bij ons aankloppen wanneer je voor langere tijd mooie nagels wilt. Daarbij maken we gebruik van gellak. Deze gel polish is iets dikker dan de gewone nagellak en net wat dunner dan gel. Je natuurlijke nagel raakt er niet door beschadigd en de lak blijft twee tot drie weken zitten.

Huidprobleem bespreken

In onze schoonheidssalon in regio Drunen staat een gezond uiterlijk centraal. Je wandelt binnen in een gezellige en sfeervolle salon, waar je je direct welkom voelt. Al sinds de start van de salon in 1994 maken we mensen blij met verschillende soorten huidbehandelingen. Wil je jouw huidprobleem met ons bespreken, laat het ons weten. Het behandelplan stemmen we altijd af op jouw wensen en mogelijkheden. Via de button ‘Afspraak maken’ kun je alvast aangeven wanneer je geholpen wilt worden. Wij komen vervolgens zo spoedig mogelijk op je verzoek terug. Wil je liever meteen contact, dan kun je ons bereiken op 06 28 82 86 09 of mailen via waalwijk@carme.nl.