Nagelstudio Waalwijk

In onze nagelstudio in Waalwijk kun je jouw nagels laten verzorgen en er vervolgens twee tot drie weken stralend mee rondlopen. Met de nagelbehandeling van Carmé skin clinic hebben je nagels wekenlang een mooie kleur en zien ze er ook nog eens verzorgd uit. Dit realiseren we met gel nagellak. Deze lak is dikker dan de reguliere nagellak en dunner dan gel. Een ideale combinatie. De lak is stevig en tegelijkertijd flexibel. Bijkomend voordeel is dat de gellak de nagel nooit beschadigt. Klinkt dit je als muziek in de oren? We kijken graag samen met je welke kleur gellak het beste bij jou past. Verschillende combinaties zijn daarbij mogelijk.

Snelle behandeling met gellak

Heb je al eens eerder gebruik gemaakt van gellak? Misschien wist je nog niet dat de lak een combinatie is van verschillende stoffen, die we in onze nagelstudio in Waalwijk uitharden onder een UV-lamp. Dankzij die lampen blijft de lak veel langer zitten dan gewone nagellak. Bijkomend voordeel is dat de lak op deze manier ook sneller droogt. Heel veel geduld hoef je er niet voor te hebben, want de gellak heeft per laag maar twee minuten nodig om uit te harden onder de lamp. Je hoeft voorlopig niet om te kijken naar je nagels en het lijkt alsof je gelnagels hebt. Als nagelspecialist uit Waalwijk help ik je graag aan dit resultaat.

Ontharen en huidbehandeling

In onze nagelstudio in Waalwijk zijn meer behandelingen mogelijk naast het verzorgen van je nagels. Zo kunnen we je helpen met het definitief ontharen in Waalwijk en je verlossen van ongewenste haartjes. Ook bieden we doelgerichte behandelingen voor huidverbetering en huidverjonging. Op die manier helpen we mensen met een nog mooiere versie van hunzelf. We lossen huidproblemen op en laten mensen weer stralen. Heb je interesse in een huidbehandeling, dan mag je vrijblijvend een gratis gesprek aanvragen en krijg je een huidscan en proefbehandeling. Daarbij kijken we altijd waar je huid op welk moment behoefte aan heeft.

Afspraak voor uw nagels

We heten je graag welkom in onze nagelstudio in Waalwijk. Het is goed om te weten dat we alleen op afspraak werken, want voor iedere behandeling willen we voldoende tijd reserveren. Heb je interesse in één van onze mogelijkheden, raadpleeg dan alvast het contactformulier. Via de button ‘Afspraak maken’ kun je aangeven in welke behandeling je interesse hebt en op welke dag en tijdstip. Ik neem daarna zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak definitief te maken. Wil je liever meteen contact, dan kun je ons bereiken op 06 28 82 86 09 of mailen via waalwijk@carme.nl.