Nagelspecialist Waalwijk

Tijdens een bezoek aan de nagelspecialist in Waalwijk mag je even helemaal in de watten worden gelegd. De behandeling van je nagels is echt een momentje voor jezelf waarbij je even aan niets specifieks hoeft te denken. Bij Carmé skin clinic bieden we onze cliënten graag deze mogelijkheid. Wij luisteren naar jouw wensen en spelen daar op in. We zorgen dat je nagels wekenlang een mooie kleur hebben en er verzorgd uitzien. Dit realiseren we met gellak, een lak die net iets dikker is dan gewone nagellak en net iets dunner is dan gel. Doordat de lak stevig en tegelijkertijd flexibel is, blijft de lak twee tot drie weken zitten. Wat een fijn vooruitzicht!

Nog meer behandelingen

De natuurlijke nagel raakt niet beschadigd na een behandeling met gellak. Als nagelspecialist in Waalwijk werken we met een lak die uit een combinatie van verschillende stoffen bestaat. De stoffen worden uitgehard onder een UV-lamp. Bijkomend voordeel is dat de lak hierdoor veel sneller droog is dan bij reguliere nagellak. Per laag heeft de lak maar twee minuten nodig om te drogen. Wie weet heeft u daarna nog tijd voor één van onze andere behandelingen. Behalve nagelbehandelingen bied ik namelijk als schoonheidsspecialiste in de regio Drunen ook huidbehandelingen en definitieve ontharingsbehandelingen aan.

Behandeling op basis van de huidconditie

Naast nagelspecialist heb ik in Waalwijk als huidspecialist al sinds 1994 ervaring in huidbehandelingen en ontharing. Wij vinden het belangrijk om jou weer te laten stralen. Wie zich niet happy voelt met de conditie van zijn of haar huid, merkt dat ook in het mentale gestel. Daarom streven wij naar de mooiste versie van jezelf. Heel bewust kijken we bij onze huidbehandelingen naar de conditie van je huid en niet alleen naar je huidtype. De conditie van je huid hangt namelijk af van onder andere de wisseling van seizoenen, hormonale veranderingen en voeding. Bij Carmé skin clinic vind je geen standaard behandelingen, wel honderd procent maatwerk.

Neem alvast contact op

In onze nagelstudio in Waalwijk maken we graag kennis met je. Of je nu voor mij als nagelspecialist uit Waalwijk komt of voor een behandeling van mij van je huid, maakt niet uit. We kijken altijd waar jouw wensen liggen en maken een plan op maat. Via het contactformulier kun je alvast aangeven dat je interesse hebt in één van onze behandelingen. Met de button ‘Afspraak maken’ laat je meteen weten wanneer je langs wilt komen. Ook kun je telefonisch via 06 28 82 86 09 of per mail via waalwijk@carme.nl een afspraak maken.  We kijken uit naar je bezoek.