Laviesage / Nutramin

               

 

Wil jij ook inzicht waar jouw huidklachten vandaan komen?

Acné, rosacea, snelle veroudering, vette of juist te droge huid, schilferige huid, irritatie en/of jeuk, eczeem, rode vlekken. Maar ook: Vermoeidheid, spier- en gewrichtsklachten, verzuring, hormonale klachten, niet lekker in je vel zitten, maag-, darm- of leverklachten, hoofdpijn of andere klachten, die je in je dagelijks leven in de weg zitten?

Een mooie huid komt van binnen uit!

Vitamines en mineralen die we binnenkrijgen worden eerst naar de hersenen gestuurd, daarna naar de organen en spieren. Als laatste is de huid aan de beurt, als er tenminste nog wat over is. Aangezien de aardbodem is vervuild en voeding steeds sneller gekweekt moet worden, bevat onze voeding minder vitamines en mineralen dan jaren geleden. Ons lichaam kiest nu eenmaal niet voor een mooie huid maar voor de bescherming van de organen. Het is een natuurlijk proces van ons lichaam. Ons lichaam vindt de uitstraling van onze huid namelijk niet belangrijk, maar wij wel! De huid heeft eigenlijk alleen maar de functie om alle onderliggende organen te beschermen. Wanneer de eerste lijntjes ontstaan of de glans verdwijnt is er een begin van huidverbetering. Ik zie in de praktijk dat huidveroudering steeds sneller en soms op jonge leeftijd optreedt. Met een simpele aanpak kan je huidveroudering dus vertragen en tegen gaan!

Daarom zou je eventuele tekorten kunnen aanvullen met supplementen gericht op de verbetering van de huid. Want als je lichaam voldoende overhoudt, gaan er een heleboel restjes bouwstoffen naar de huid toe. De supplementen gericht op de huidverbetering zijn hoger gedoseerd en op elkaar afgestemd om een specifieke huidverbetering te bereiken van binnenuit. Omdat de huidkwaliteit na het 25ste levensjaar langzaam afneemt kan je huid wel wat extra hulp middelen gebruiken. Door je huid van binnen en buiten goed te verzorgen behoud je een mooie, jonge huid! Beautysupplementen zijn geen gewone pilletjes. Het is puur natuurlijke voeding in extra hoge dosering. Hoe kan je huid zichtbaar verbeteren? De meeste bouwstoffen van beautysupplementen worden rechtstreeks naar de huid toegestuurd, het verschil wat we met gezonde voeding en vitaminepilletjes niet kunnen behalen. Bij consequent gebruik hebben deze een krachtige anti-verouderingswerking voor een zichtbaar mooiere en jongere huid. Als we onze huid- en haarbehoeftes goed kennen, kunnen we er beter voor zorgen en langer genieten van een mooie jonge huid!