Definitief ontharen Waalwijk

Het besluit tot definitief ontharen in Waalwijk is een heel begrijpelijke keuze: voortaan hoef je niet meer naar het scheermesje, de pincet of de ontharingscrème te grijpen in de badkamer. Ingegroeide haartjes op de oksels en de bikinilijn behoren tot het verleden. In de salon van Carmé skin clinic helpen we je dit te realiseren. Deze manier van ontharen geeft onze cliënten rust en helpt hen vertrouwen uit te stralen in het dagelijks leven. Samen maken we een behandelplan op maat, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Behandelmethode ongewenste haartjes

Als je kiest voor definitief ontharen in Waalwijk, werken we op basis van een ontharingsmethode aan de hand van een puls van licht. Deze puls wekt warmte op in de haarzakjes, waardoor het haarzakje wordt vernietigd. Weg zijn de vervelende haartjes! Uit het vernietigde haarzakje kan nooit meer een haartje groeien. Voor de behandeling maken we gebruik van pigment in het haar in de geleiding van warmte. We kijken altijd naar jouw wensen en mogelijkheden, voordat we starten met de behandeling. Na de behandeling heb jij geen omkijken meer naar die vervelende haartjes waar je je zo aan kon ergeren.

Aanvullend aanbod van behandelingen 

Behalve met definitief ontharen in Waalwijk, kunnen we je vanuit onze nagelstudio in Waalwijk ook helpen met een aanvullend aanbod. We realiseren gelnagels die wekenlang een mooie kleur hebben en waarbij je nagels er ook nog eens zeer verzorgd uitzien. De gellak blijft twee tot drie weken zitten. Dat is een heerlijk vooruitzicht ten opzichte van reguliere nagellak die na enkele dagen al begint af te bladderen. Na twee minuten is de eerste laag van de gellak uitgehard. Als je wilt, kun je dus zo weer verder met je dagelijkse bezigheden. Andere mogelijkheid van onze beautysalon in Waalwijk is een huidbehandeling op maat, waarbij we inzoomen op de conditie van je huid.

Vrijblijvende afspraak maken

Of je nu kiest voor definitief ontharen in Waalwijk of een compleet andere behandeling, maakt voor ons niet uit. Wij luisteren graag naar jouw verhaal en zorgen dat jij je happy voelt bij de keuze die je maakt. Wil je de conditie van je huid verbeteren, dan behoren een intakegesprek, een huidscan en een proefbehandeling tot de mogelijkheden. Bij Carmé skin clinic zit je nergens aan vast. We zijn telefonisch bereikbaar op 06 28 82 86 09 of per mail via waalwijk@carme.nl. Ook via deze website kun je alvast contact met ons opnemen voor meer informatie. Via de button ‘Afspraak maken’ kun je alvast laten weten dat je een behandeling wenst. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug op je afspraakverzoek.